Zavolejte nám

Připravujeme 10. narozeniny olomoucké Šantovky. Bude to let!

Novinky – 04/05/2023

Letos na podzim to bude deset let od momentu, kdy v Olomouci otevřela Galerie Šantovka. Největší shopping v Olomouckém kraji bude tohle výročí oslavovat v duchu hesla „Byla to jízda, bude to let“. A celé to mecheche budem zajišťovat my!

„Motto má lidem říci, že Šantovka se v dalším období chystá ještě více rozvíjet. Slovo let je zároveň dvojsmyslem na vyjádření počtu let našeho výročí,“ uvedla projektová manažerka Šantovky Kristýna Navrátilová.

A kdy ta velká sláva bude? Oslavy připadnou na sobotu 14. října. „Akce bude plná netradičních zážitků. V průběhu dne se v Galerii Šantovka budou konat audiovizuální a akrobatické show. Chceme prezentovat něco unikátního, co povznese ducha i mysl. Prostě přijďte a odnesete si nezapomenutelný zážitek,“ říká naše accountka Eliška. Po gastronomické stránce vás povznese mimo jiné sushi, takže si to nenechte ujít.

Další část programu se bude odehrávat na venkovním pódiu, kde se budou vystupující střídat až do večera. Jednou z hlavních hvězd bude šumperská skupina O5 & Radeček. Ta Šantovce k narozeninám složila i oslavnou píseň, kterou naživo přehraje právě v rámci svého vystoupení.

„Galerie Šantovka se za deset let stala nejen nejnavštěvovanějším obchodně-společenským centrem v Olomouckém kraji, ale zařadila se také mezi deset nejúspěšnějších obchodních center v České republice. Získala řadu ocenění, od architektonických až po hodnocení kvality či udržitelnosti. V současné době plánujeme rozvoj centra a jeho propojení s přilehlou městskou částí, která nabídne daleko více zábavy, gastro zónu, hotel i multifunkční sál,“ poodhalila plány Šantovky Navrátilová.

Se Šantovkou spolupracujeme od roku 2019, hlavně na brandové identitě a ve vizuální komunikaci. Letos jsme pro Šantovku například navrhli zakomponování jubilejního loga 10. výročí otevření přímo do jejich loga.

„Jsme moc rádi, že si nás Šantovka pro pořádání oslavy 10. narozenin vybrala. Každý event bereme jako velkou výzvu, snažíme se, aby každý prvek akce byl naprosto unikátní a aby všechny prvky dohromady složily nezapomenutelný den,“ doplňuje Eliška.

Detaily o akci se Olomoučané budou postupně dozvídat prostřednictvím komunikačních kanálů Šantovky. Na FacebookuInstagramu a webu.

 

Další akce, které letos pořádáme:

 

Konference pro Ministerstvo práce a sociálních věcí

7. června se v Praze bude konat Konference operačních programů Zaměstnanost a Zaměstnanost plus, jejímž cílem je informovat veřejnost o výsledcích a pozitivních dopadech Operačního programu Zaměstnanost a o spuštění a prvních výsledcích Operačního programu Zaměstnanost plus. Budou se také prezentovat úspěšné projekty například z oblasti vzdělávání, podpory rovných příležitostí, sociálních inovací a dalších.

 

Dance Battle

Třetí ročník akce pořádané pro Galerii Vaňkovka. Bude se konat 25. června 2023 a jde o soutěž tanečníků. Jejich výkony bude hodnotit zahraniční porota složená z profesionálů v oboru. Vítěz obdrží atraktivní výhru, letos bude součástí i taneční workshop a večer bude zakončený koncertem.

 

Game Now

Druhý ročník festivalu pro hráče počítačových her pro Olympii Brno se letos koná poslední týden v srpnu a skončí v září. Vloni se ho zúčastnilo 18 761 hráčů.

Novinky – 04/05/2023

  • Sdílet: