Zavolejte nám

Představujeme nové tváře v agenturních řadách

Novinky – 19/04/2023

Kuba, Víťa a Honza vcházejí do agentury... Ne, tohle není začátek vtipu, ale začátek kapitoly na téma Náš tým. Rozšířili jsme naši posádku o dva nové accounty. A jednoho copywritera.

Tak si je pojďme představit jednoho po druhém. Jakub Mikšovský bude mít na starosti nejen komunikaci s klienty, ale také naše interní PR. „Media Age dělá spoustu zajímavých projektů, s kterými se můžeme pochlubit. Rád bych s nimi seznámil veřejnost,“ říká Kuba. Poslední dva roky vedl PR oddělení fintech startupu Probinex, předtím dělal tiskového mluvčího ve státní správě. Pohyboval se taky v prostředí profesionálních sportovních klubů (Zbrojovka Brno a Basket Brno), od čehož si slibujeme, že v Media Age posílí týmového ducha.

Druhý z account managerů, Vítězslav Charvát, přichází do agenturního prostředí z Culture marketingu, kde působil 12 let. Podílel se například na vstupu televizní společnosti DigiSport CZ/SK na český mediální trh. Spolupracoval také s Národním divadlem Brno nebo festivalem JazzFestBrno. U nás opečovává Ministerstvo práce a sociálních věcí, V-Podlahy, Galerii Vaňkovka či RHEA Holding.

Honza Šmikmátor se na copywriterskou židli v našem kanclu posadil z volné nohy a v agentuře nahrazuje Radku. Psaní textů věnuje už téměř dvacet let. Honzovou specializací je gastro. Šest let psal texty a spravoval sociální sítě pro síť prodejen SKLIZENO, s marketingem pomáhal několika brněnským restauracím (RYNK, Konfit, Šelepka a další), rozjížděl komunikaci brněnské řemeslné pekárny William Thomas Artisan Bakery nebo pomáhal výrobcům chilliomáček My-Chilli. Působil taky jako tiskový mluvčí festivalu ekologických filmů EKOFILM nebo se podílel na kampani města Brna Jezdím pro Brno.

Tak, chlapci, vítejte, vykročte hezky pravou nohou a... vzhůru do práce!

Novinky – 19/04/2023

  • Sdílet: